3D Yazıcı Kalem Atölyelerine Genel Bakış
24 February 2020 /

             

3D yazıcı kalem ile yapabilecekleriniz sınırsız ve 3D kalem atölyeleri ile hayal gücünüzün sınırlarını zorlamaya hazır olun. Sıradan bir atölye ortamından çıkıp yaratıcılığı güçlendiren,tasarım ve üretim odaklı keyifli vakit geçirebileceğiniz 3d bakış açısına ve yepyeni bir atölye deneyimine kapılarınızı açın. 3D kalem atölyeleri Küçük-büyük demeden her yaş için için farklı aktivitelerle karşınızda…

Daha önce 3D kalem denemediysen, çizim yapma yeteneğim yok çöp adam dahi çizemem diyorsan, kesinlikle 3D kalem atölyesine katılmalısın. 3D kalem matölyeleri içinizde gizli kalan tasarımcıyı ortaya çıkarmak için iş başında.

Yetişkinleri için, motive edici dinlendirici 3D yazıcı kalem ile hayalinizdeki çizimleri yapmak sizi farklı bir bakış açısı katacak. Bu yeni dünyada çizimlerinize odaklanırken bir yandan yaratıcılığın ve üretimin tadını çıkarabilir ve günlük hayattaki stresinizi ortadan kaldırabilirsiniz. 3D kalemle çizime odaklandığınızda günlük hayatın endişelerinin uçup gittiğini göreceksiniz.

Çocuklar için hayal dünyalarını geliştirmek ve gelişen yeni teknolojileri deneyimlemeleri kullanmaları  için harika bir ortam 3D yazıcı kalem atölyeleri. Çocuklara yepyeni beceriler kazandırırken, bir yandan da teknolojiyi akılcı kullanmanın yollarından birini sunar.

3D Yazıcı Kalem Atölyesinin yararları nelerdir?



Hem çocuklar hem de yetişkinler için 3D kalem atölyesi;


·        Zihninizi dinlendirir, katılımcıyı rahatlatır.

·        Zihninizi boşaltmanıza ve yepyeni bir dünyaya odaklanmanıza yardımcı olur.

·        Endişe ve stres seviyelerinizi azaltır, odaklanma sürenizi arttırır.

·        Olumsuz düşüncelerden uzaklaşmanızı sağlar.

·        Yeni bir tasarım yaparak hemen bir ürün üretmenin tadına varırsınız.

·        Çocuklar için el-göz koordinasyonunu arttırır.

·        Farklı ve yaratıcı düşünme şekilleri edindirir. (3 Boyut düşünme ve tasarlama)



3D kalem atölyelerinde neler yapılıyor?

3D kalem atölyesine bireysel bir katılımcıysanız ve ilk kez 3D kalem kullanıyorsanız, sizlere öncelikle size uygun çalışma kitapçıkları sağlanır ve dilediğiniz bir model üzerinde çalışabilirsiniz. İlk atölye deneyiminizde 3D kalem hakkında bilgi alır, kullanım eğitimi alırsınız ve dilediğiniz bir model üzerinde hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.

Daha önce 3D kalem deneyimlemiş ya da 3D kalem atölyesine katılmış bir bireysel kullanıcıysanız, bu durumda ikinci seviye kalem teknikleri hakkında bilgi sahibi olabilir, daha karmaşık modeller üzerine çalışmaya başlayabilirsiniz.

3D kalem atölyesine ekibinizle katılmak istiyorsanız, daha büyük ve ekip çalışması ile yapılabilecek modeller üzerine ya da ekibinizi simgeleyen bir model üzerine yoğunlaşabilirisiniz. Ekibinizin motivasyonunu arttırmak, takım çalışmasını güçlendirmek için etkilidir.

3D Kalem ile tek seferlik ya da aylık atölyelere katılabilirsiniz.  3D kalem atölyelerinin en güzel yanı kendi tasarımınız olan modelinizi atölye bitiminde yanınızda götürebilirsiniz.


MATÖLYE